De Bed and Breakfast aan het Spuikompark 6 te Philippine heeft nieuwe eigenaars.

U bent van harte welkom om een overnachting met ontbijt bij ons te boeken.


Wilt u meer informatie gebruik dan het contactformulier of boek een kamer via het boekingsformulier via de pagina van kamer één en kamer twee.

Philippine, een unieke mosselstad

Philippine is de nummer 1 mossel stad van Nederland. Met acht mossel-restaurants is het kleine plaatsje in Zeeuws-Vlaanderen een attractie op zich.

De haven is allang gedempt maar dat wil niet zeggen dat de mosselen de stad niet meer kunnen bereiken.  De restaurants Auberge des Moules, De Mosselbank, De Oude Haven, De Zwaan of In den Vlaemschen Pot serveren allemaal ‘mosselen op Philippiense wijze’. De wijze is een goed bewaard geheim maar het is zeker het proeven waard.

Uw auto kunt u veilig parkeren op de ruime, eigen parkeergelegenheid van B & B aan het Spuikompark. En wat is fijner dan na een avond culinair genieten, een warm en gezellig onderkomen te vinden in een gastvrije Bed and Breakfast.
Hoewel de B&B aan het Spuikompark slechts op 300 meter loopafstand van het centrum van Philippine afligt, is het een oase van rust waarbij service, kwaliteit en gastvrijheid op de eerste plaats staan. Na een goede nachtrust kunt u uitgerust en voldaan op een veilige wijze huiswaarts keren.

Ontspanning en cultuur

De landelijke omgeving nodigt niet alleen uit om de vele restaurants te bezoeken. Ook wandelen, fietsen en uitstapjes naar België zijn goed mogelijk. B&B aan het Spuikompark verzekert u van een goede basis om uw verkenningen te beginnen. Het strand van de Westerschelde, de uitgestrekte polders maar ook de steden Terneuzen, Gent, Antwerpen en Brugge bieden vele mooi attracties. De historische binnensteden, musea maar ook markten en winkelcentra zijn de moeite om te bezoeken.    

Al met al een goede reden om één of meerdere nachten te logeren bij B&B aan het Spuikompark.