Om voor u en omwonenden een aangenaam verpozen te creëren gelden bij B&B aan het Spuikompark de volgende huisregels.

ALGEMEEN

Boeking gegevens
Uw naam, email en telefoonnummer worden gebruikt voor communicatie omtrent uw boeking en uw ter verificatie bij uw aankomst. Het verstrekken van een woonplaats en het tonen van een geldig ID is gesteld vanuit de overheid (toeristenbelasting).

Respect voor de buren
B&B aan het Spuikompark is gelegen in een rustig gedeelte van Philippine.  Wij verzoeken daarom vriendelijk geen overlast te veroorzaken voor de buurt, de overige gasten en de beheerders van de B&B.

Reservering
Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat zal komen overnachten. Een reservering heeft minimaal één volwassene in het gezelschap. Houdt rekening met het feit dat de kamers op de 1e verdieping zijn en deze alleen per trap bereikbaar zijn. Er zijn geen kamers op de begane grond beschikbaar.

Ontbijt
Het ontbijt is op werkdagen beschikbaar via de koelkast op de kamer. Vers gebakken broodjes worden u vanaf 8:30 aangeboden. In het weekend en op feestdagen, wordt het vanaf 9:00 in de ontbijtruimte geserveerd. Na overleg zijn afwijkingen op deze tijden mogelijk.

Maximale bezetting
B&B aan het Spuikompark heeft de beschikking over twee kamers op de 1e verdieping. Het maximaal aantal toegestane gasten is dus vier. Extra gasten ter overnachting kunnen niet worden toegelaten.

Bezoekers
Gezien de kans op overlast voor de buurt of andere gasten, is het ontvangen van bezoekers niet toegestaan.

Betalingsvoorwaarden.

Via de website zijn de kamers te boeken en kunnen uw wensen aangegeven worden. De geselecteerde periode wordt pas definitief gereserveerd als de betaling voldaan is. De betaling dient binnen vijf dagen na de reservering of voor de dag van aankomst bijgeschreven te zijn. Houdt rekening met een aantal extra dagen indien uw niet vanuit Nederland een overboeking doet.

Annuleren

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor de gereserveerde datum.
Bij annuleren tussen veertien en vijf dagen voor de gereserveerde datum, wordt 50 % gerestitueerd.
Hierna is helaas geen restitutie meer mogelijk.

Overmacht

Mocht, door wat voor omstandigheden dan ook, de B & B niet beschikbaar zijn voor uw verblijf, dan zal het betaalde bedrag volledig worden gerestitueerd. Bijkomende kosten met betrekking tot de geannuleerde reservering, zijn niet voor rekening van B & B aan het Spuikompark.

Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 16:00 uur. In overleg kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 20:00 uur.

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen.

Uitchecken
Uitchecken kan tussen 7:00 tot uiterlijk 11:00 uur op de dag van vertrek.

Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u de sleutels bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutels weer inleveren bij de verhuurder.

Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel zullen wij meerdere sloten moeten vervangen. Hiervoor moeten we u € 200,00 in rekening brengen.

Ontbijt buiten
Het ontbijt wordt in principe in de ontbijtruimte geserveerd. Indien de weersomstandigheden het toelaten, is ontbijt bij de picknick tafel mogelijk. Dit zal de dag vooraf met de gastvrouw moeten worden afgestemd.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief water, elektra, bed, bad en keukenlinnen, gebruik van koffie en thee en Wifi. In het onverhoopte geval dat de servicediensten Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens het verblijf geeft dit de klant geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde kamerprijs.

Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op de parking van de B&B. Om overlast in de omgeving te voorkomen verzoeken wij u vriendelijk hier gebruik van te maken. Er is tevens een mogelijkheid om (tegen vergoeding) gebruik te maken van de laadpaal voor elektrische auto’s.

Gebruik faciliteiten

De kamers zijn voorzien van een TV, een Senseo koffieapparaat en een waterkoker. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte maaltijden op de kamer te bereiden of te gebruiken. Ook het gebruik van apparatuur om voedsel te bereiden is niet toegestaan.

Brandveiligheid

De kamers zijn voorzien van een rookmelder en een blusdeken. Het is niet toegestaan te roken op de kamer of gebruik te maken van kaarsen, wierrook of ander artikel wat gebruik maakt van open vuur.

Geluid
Wij vragen onze gasten om zich van luidruchtigheid te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de buurt en is sowieso verboden van ’s avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur.

Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastvrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Huisdieren
Huisdieren zijn in niet toegestaan.

Roken
Roken is niet toegestaan.

Alcohol en (soft) drugs
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.

Diefstal

In geval van geconstateerde diefstal of moedwillige beschadiging, wordt aangifte gedaan bij de politie.

Internet
B&B aan het Spuikompark biedt een gratis WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben.

Schade
B&B aan het Spuikompark is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervind tijdens uw verblijf bij B&B. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastvrouw hiervan op de hoogte te stellen.